Fluxxtem Hepatic (80cps)

Puteti cumpara Fluxxtem Hepatic (80cps) de pe MamaNatura.ro.
Fluxxtem Hepatic (80cps)
Mareste imaginea

Fluxxtem Hepatic (80cps)

Producator: HERBAGETICA
Status: Disponibil (in limita stocului)
Apreciere: 4.0/7 (49 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Fluxxtem Hepatic (80cps)

Fluxxtem Hepatic - 80cps

Aceasta gama de remedii are la baza cațiva stimulatori 100% naturali de celule stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarșit, putandu-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigura ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte).

Inca din anii 90, medicii chinezi au observat ca o categorie de principii active, secretate de catre niște alge albastre-verzi, microscopice, determina creșterea numarului de celule stem adulte produse in organism. Apoi, studii canadiene au aratat ca prin administrare algelor albastre-verzi este stimulata migrarea celulelor stem catre organele afectate. Dintre aceste alge, cel mai puternic stimulator de celule stem este așa numita alga AFA - o prescurtare de la denumirea științifica: Aphanizomenon flos-aquae, care in traducere inseamna floarea ascunsa sub ape. Este o raritate a naturii, existand un singur loc in lume unde crește in cantitați suficiente și are proprietațile terapeutice optime: lacul Klamath din Oregon, Statele Unite. Studiile arata ca aceasta alga AFA se preteaza foarte bine la combinații cu extracte de plante, care ajuta la migrarea celulelor stem exact spre organele unde este nevoie de ele. Pornind de la aceasta observaTie a fost creat și acest produs, FLUXXTEM Hepatic.

Asocierea algei AFA Si a chlorella cu extractul de armurariu și de cicoare, stimuleaza sistemul imunitar, in special in lupta contra infecțiilor virale. Apoi, aceste produse au un efect antioxidant demonstrat, reduc procesul de fibrozare a ficatului, protejeaza și stimuleaza celula hepatica. Stimularea celulelor stem (supranumite echipa de reconstrucție a organismului) ajuta la regenerarea celulelor hepatice distruse de infecții ori de contactul cu substanțe nocive pentru ficat (alcool, vapori toxici, metale grele).

Mod de administrare:
cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi

Compozitie/capsula: Ganodera (Ganoderma lucidum),extract – 87,5 mg, Armurariu (Silybum marianum), extract – 87,5 mg, Alga afa (Aphnizomenon flos-aquae),pulbere – 87,5 mg, Anghinare (Cynara scolymus), parti aeriene, pulbere -26,25 mg, Cicoare (Cichorium intybus) , radacina, pulbere- 26,25 mg, Spirulina (Spirulina maxima), pulbere – 17,5 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere -17,5 mg. Capsula tare de gelatina.

Actiuni: stimuleaza productia de celule stem adulte,tonic hepatic,drenor hepato-biliar,scade nivelul transaminazelor,antiviral, stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon,stimuleaza activitatea macrofagelor,a celulelor T sia factorului de necroza tumorala.
Precautii: A se administra cu prudenta copiilor, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Contraindicatii: Nu se cunosc.


Alte produse de HERBAGETICA

HERBAGETICA
cata S_where include general functions after inherit sites
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului


Marca de Incredere din online-ul romanesc acordat de GPEC pentru MamaNatura.ro Magazin atestat GPEC
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro